Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix al delegat del Govern, J.M.Rodríguez, que demani disculpes per les acusacions fetes sobre el lloguer de Son Rossinyol

logo ok Palma, 10 d'abril 2012.- El PSIB-PSOE ha exigit a José Ma Rodríguez, actual delegat del Govern i ex diputat del Parlament de les Illes Balears, que demani disculpes i es retracti públicament de les acusacions que va fer sobre el lloguer de Son Rossinyol per part de l'anterior Govern.

La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha exigit aquestes disculpes després de fer-se pública la sentència de la sala de lo Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears que declara la legalitat d'aquest concurs per al lloguer d'un edifici a Son Rossinyol.

Per Costa, la sentència deixa clar l'actuació legal de l'ex conseller d'Economia i Hisenda del Govern i actual membre de l'executiva del PSIB-PSOE, Carles Manera. La portaveu socialista ha retret les acusacions falses i sense cap fonament que en el seu moment va utilitzar l'actual delegat del Govern i ex diputat Rodríguez per atacar políticament a Manera. Costa ha recordat que la Fiscalia Anticorrupció ja va arxivar el cas l'any 2010 després d'haver estudiat la documentació que es va remetre des del propi Govern.

El concurs per al lloguer de l'edifici de Son Rossinyol va desembocar en la creació d'una comissió d'investigació parlamentària l'any 2010. Durant el debat de les seves conclusions, el març de l'any 2011, José Ma Rodríguez va exigir la dimissió del conseller d'Economia del Govern, Carles Manera, el va acusar d'afavorir uns determinats interessos empresarials i d'acometre greus irregularitats.

Ara que la justícia ha dictat sentència, avalant la legalitat del concurs, des del PSIB-PSOE exigim a l'actual delegat del Govern i ex diputat del Parlament de les Illes Balears, José Ma Rodríguez, a que demani disculpes i es retracti públicament de les acusacions que va fer en el seu moment sobre el lloguer de Son Rossinyol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube