Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “El PP està utilitzant l'excusa de la crisi per acabar amb el nostre model de societat”

manif 29 abril Molts de militants i simpatitzants socialistes participen en la manifestació "Amb l'Educació i la Sanitat no s'hi juga"

Palma, 29 d'abril, 2012.- Molts de militants, simpatitzants i càrrecs socialistes han participat avui horabaixa en la manifestació sindical en defensa de l'educació i la sanitat pública, gratuïta i universal. Els socialistes han volgut recolzar als sindicats en aquesta nova mostra de protesta contra les retallades indiscriminades que estan fent els governs del Partit Popular, tant a nivell del Govern central com aquí a Balears.

"El Partit Popular està utilitzant l'excusa de la crisi per acabar amb el nostre model de societat: amb l'educació, amb la sanitat, amb les polítiques socials", ha denunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol. La socialista ha expressat el més ferm rebuig del Partit a les "retallades que ens està imposant el PP, aquí i a Madrid, que no només són una destralada a l'Estat del Benestar sinó que també retallen drets de la ciutadania".

Armengol ha recordat que no passa un dia sense que coneguem noves retallades del PP , moltes aprovades d'amagat, sense explicació i sense donar la cara davant els milions de ciutadans i ciutadanes que les pateixen. Demà, quan el PP de Balears presenti el nou pla d'ajust, "esperam nous retalls, d'un dels governs més opacs i més obscurs de la democràcia", ha valorat Armengol, que també és portaveu parlamentària.

En opinió dels socialistes, els ajustos no passen necessàriament per retallar els drets sanitaris i educatius de la ciutadania. Hi ha alternatives, com tornar a posar l'impost de patrimoni per a les rendes més altes o crear un impost especial per a les grans fortunes.

A més de Francina Armengol, han assistit a la manifestació la secretària general de la FSM, Sílvia Cano, i la vicesecretària general dels Socialistes de Palma, Susanna Moll. També hi han participat Teresa Riera, presidenta del PSIB-PSOE i eurodiputada, diputats autonòmics, consellers del CIM i regidors de Palma, així com molts de militants, simpatitzants i càrrecs de diversos pobles.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube