Imprimeix
PDF

Francina Armengol participa demà en la reunió del Consell Territorial del PSOE

120711 Armengol i Diéguez 2 Palma, 11 de maig 2012.- La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, participarà demà, dissabte, en la reunió del Consell Territorial del PSOE, que tindrà lloc a la seu socialista de Ferraz, a Madrid, a partir de les 10:30.

En aquesta reunió, s'analitzaran les mesures i els retalls que el Govern central del Partit Popular ha imposat en sanitat i educació a les comunitats autònomes, així com els Pressuposts Generals de l'Estat per al 2012. Igualment, es revisaran les darreres mesures de l'Executiu en matèria de reforma del sector financer.

Armengol participarà en aquesta reunió amb el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, la vicesecretaria general, Elena Valenciano, i el secretari d'Organització, Óscar López. També hi participaran els portaveus socialistes en el Senat, Marcelino Iglesias i en el Congrés, Soraya Rodríguez, entre d'altres.

En acabar la reunió, es celebrarà a Ferraz una roda de premsa per informar dels temes tractats i decisions adoptades. El PSOE oferirà senyal realitzada via satèl·lit de la roda de premsa, que també es podrà seguir per www.psoetv.es y www.psoe.es

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube