Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa la campanya “#PPitjorquefa1any”

EmPPitjoradors Llença un vídeo i un fulletó per denunciar l'herència del PP, que en un any ha acabat amb l'educació i la sanitat públiques que havíem construït entre tots, amb els seus retalls ideològics

Palma, 30 de maig 2012.- El PSIB-PSOE posa en marxa avui una campanya de mobilització i d'informació a la ciutadania sobre l'herència que deixa el primer any de Govern del Partit Popular a Balears. La campanya, que comptarà amb uns 50 actes repartits entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, denuncia que, a dia d'avui, els ciutadans de Balears vivim "Ppitjor que fa un any".

Vivim pitjor pels brutals retalls i retrocessos que ens ha imposat el Partit Popular. "Pitjor en Sanitat, Pitjor en Educació, Pitjor en Atur, Pitjor en Transport, Pitjor en Territori i Pitjor en Drets", ha explicat Pilar Costa, portaveu de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE. Els "canviadors" eren, en realitat, "emPPitjoradors" que, amb l'excusa de la crisi econòmica, han començat a destruir i a desmantellar el nostre model de societat i el nostre Estat del Benestar.

En només un any, que és un quart de legislatura, el PP ha adoptat mesures profundament ideològiques i ha donat una destralada a la sanitat, l'educació i els drets que havien costat dècades, molta feina i els impostos de tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest país, ha explicat. Costa ha recordat algunes de les grans fites del primer any de govern del president JR.Bauzá, com ara el tancament de dos hospitals públics, la politització d'IB3, la pujada de l'impost de benzina, els retalls en programes educatius, l'augment de l'atur o les llistes d'espera històriques. Igualment, el PP ha aprovat una reforma laboral brutal.

El PP avança cap al seu model de societat, on "qui s'ho pugui pagar tindrà drets i qui no pugui, no els tindrà", ha valorat Pilar Costa.

"La igualtat passa per l'educació i per la sanitat", ha argumentat la portaveu. Per això, aquests temes seran essencials en la campanya que avui posa en marxa el PSIB. Una campanya que tindrà actes sectorials i d'altres territorials, en els que participaran no només persones del Partit, sinó que estaran oberts a tota la ciutadania. Una campanya d'informar i d'escoltar, per debatre les alternatives i per dialogar amb la societat balear, que ha arribat a nivell de crispació mai vist abans.

Als ciutadans i ciutadanes de les Illes es dirigirà el PSIB per explicar que "hi ha alternatives" i que els retalls dràstics "pot ser ens faran complir amb el dèficit, però no ens treuran de la crisi". "El PP està tot sol, amb la seva majoria absolutíssima però sense dialogar amb ningú", ha afegit Costa.

La campanya, que tindrà un mes i mig de duració aproximadament, també comptarà amb la participació d'alguns membres del Comitè Federal del PSOE, que anirem detallant en les properes setmanes. Per començar, visitarà Mallorca el secretari d'Organització del PSOE, Óscar López, el proper divendres 1 de juny.

Aquí podeu veure el vídeo de balanç del primer any del PP a Balears. http://youtu.be/zn6I4O6yxbE

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube