Imprimeix
PDF

Juli Dalmau presenta els avals per optar a la Secretaria General de Joventuts Socialistes de les Illes Balears

Juli Dalmau presenta avals Palma, 4 juny 2012.- Juli Dalmau, actual secretari general de l'Agrupació Socialista d'Esporles, ha presentat avui els avals necessaris per poder optar a la Secretaria General de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, que s'elegirà en el Congrés de JSIB previst per al proper mes de juliol.

Dalmau ha presentat avals de 27 membres del Comitè Nacional de JSIB, el que suposa un 93 % del total, superant el mínim necessari per adquirir la condició de pre-candidat. Antònia Sastre, actual secretària d'Organització de JSIB, ha rebut els avals. De moment, Dalmau és l'únic candidat que s'ha presentat per a la Secretaria General. El termini romandrà obert fins a la celebració del Congrés, els propers 21 i 22 de juliol.

En les properes setmanes, Dalmau mantindrà diverses reunions amb militants de JSIB per tal d'explicar el seu projecte, fonamentat en torn al lema "Solucions d'esquerres, joves amb oportunitats". La primera trobada tindrà lloc avui mateix a les 19:00, a la seu del PSIB-PSOE.

Dalmau ha declarat que es presenta candidat a SG amb molta il·lusió i una gran responsabilitat. Els seus principals objectius són enfortir l'organització socialista juvenil i convertir-la en un referent per la defensa dels interessos dels joves a les Illes Balears. Dalmau considera imprescindible, en aquests temps d'apatia i desafecció per la política, "explicar i difondre els valors socialistes entre la joventut, per tal d'aconseguir una major implicació i participació en la recerca i proposta de solucions per a la nostra societat, des de l'esquerra".

Juli Dalmau, de 25 anys, és llicenciat en Ciències Polítiques i actualment acaba els estudis d'Humanitats. Va ser el candidat del PSIB-PSOE a la batlia d'Esporles en les eleccions municipals del 2011, on va sortir regidor, i és actualment secretari general de l'Agrupació Socialista d'Esporles i de JSIB a Esporles.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube