Imprimeix
PDF

Juli Dalmau : "Els retalls del PP condemnen als joves a ser Ni-Ni: no podem Ni estudiar Ni treballar"

Juli dalmau Presenta la seva pre-candidatura a la Secretaria General de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, amb el lema "Solucions d'esquerres. Joves amb Oportunitats"

Palma, 20 juny 2012.- Juli Dalmau, pre-candidat a la Secretaria General de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, ha presentat avui els principals eixos de la seva proposta per encapçalar el moviment socialista, que els propers dies 21 i 22 de juliol celebrarà el seu Congrés.

Dalmau es presenta amb il·lusió i amb "la responsabilitat" de liderar un projecte estructurat en tres eixos i amb 50 propostes inicials obertes a les aportacions de la militància, que aquests dies està coneixent de primera ma en reunions i organitzacions internes.

En primer lloc, defensa el necessari enfortiment de l'organització interna de JSIB, amb la creació de més agrupacions locals, a totes les illes. "JSIB ha de créixer i s'ha de fer present des del municipalisme, al costat de la societat i dels moviments veïnals", ha explicat. Igualment, vol dinamitzar i potenciar l'activitat de les agrupacions ja existents.

També defensa Dalmau fer una aposta ferma per la formació dels militants de JSIB. En aquest sentit, crearà un Pla de Formació de Benvinguda per als nous membres, per facilitar-los conèixer l'organització, els seus principis i la seva estructura.

Però la major tasca de JSIB de cara a la societat és, sens dubte, la defensa ferma de l'Estat del Benestar, dels drets conquerits (igualtat, no discriminació...) i l'aposta decidida per fórmules alternatives a l'actual política econòmica de retalls de la dreta. Per això, Dalmau crearà una nova àrea dins JSIB dedicada a l'Economia, l'Ocupació i l'Emancipació.

"Ara més que mai és fonamental la defensa de l'Estat del Benestar, sobre tot pel que fa a l'Educació", ha dit Dalmau. El jove aposta per una "educació pública, laica i de qualitat", amb beques que garanteixin el "dret" dels estudiants a seguir formant-se i poder així encarar el futur amb més possibilitats d'èxit.

"Les retallades del Partit Popular ens condemnen a ser Ni-Ni: Ni podem estudiar ni podem treballar" , ha opinat Dalmau. En educació, el PP encareix les taxes universitàries, augmenta les ràtios d'alumnes per aula i disminueix professors. I en ocupació, no hi ha cap pla per fomentar la creació de llocs de feina entre els joves, just quan més ho necessitam. "En definitiva, cada vegada tenim menys oportunitats", ha conclòs.

Dalmau considera que els joves de Balears "necessitam solucions d'urgència. Sinó, les retallades del PP ara acabaran condemnant el nostre futur"

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube