Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE espera que el Pla d'Igualtat sigui l'inici de mesures concretes i contundents

Lucía Prats Lucía Prats, secretària d'Igualtat: "Més important que presentar un pla i quedar bé un dia és que el document no quedi dins un calaix"

Palma, 3 juliol 2012.- El PSIB-PSOE dóna la benvinguda al Pla d'Igualtat que el Govern de les Illes Balears ha aprovat per combatre les desigualtats entre homes i dones a la nostra comunitat autònoma i espera que aquest document sigui l'inici de més mesures, concretes i contundents, com ara un Govern més paritari o la promoció de més dones a càrrecs de responsabilitat.
"Estam contents de que es posin en marxa Plans d'Igualtat com aquest dins l'administració, que ha de donar exemple a la resta de la societat", ha valorat Lucia Prats, secretària d'Igualtat de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE. No obstant, Prats ha recordat que "més important que presentar un pla i quedar bé un dia, és que el document no quedi dins un calaix, sinó que es posin en marxa les accions concretes que es recullen i lluitar amb consciència i vertadera creença per eradicar les desigualtats."
Prats ha recordat que, a Eivissa per exemple, el Pla d'Igualtat del Consell, redactat pel govern d'esquerres, està dins un calaix des de que va arribar el Partit Popular. "L'equip de Govern del PP no ha demostrat fins ara aquest compromís ni aquesta conscienciació", ha dit.
Un exemple clar és que en el Govern del PP només hi ha una dona consellera, i que s'està retallant en àrees que afecten de manera especial a les dones, així com mesures que facilitaven fins ara la conciliació de la vida familiar i laboral. Als retalls en campanyes de lluita contra la violència de gènere, i en recursos per a les dones, s'hi suma, per exemple, la Reforma Laboral, que permet despedir-les més fàcilment i dificulta la corresponsabilitat a la feina.
Prats ha demanat "un esforç clar i contundent, incidir en la corresponsabilitat, apostar per la formació i educar en igualtat d'oportunitats"."Esperam que aquest pla sigui l'inici d'un canvi d'actitud en el PP de les Illes Balears", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube