Imprimeix
PDF

Els delegats i delegades aproven la gestió dels òrgans de Joventuts Socialistes de les Illes Balears

inauguracio congres jsib 2012En la primera jornada del 14è Congrés de Joventuts Socialistes de les Illes Balears els delegats i delegades assistents han aprovat amb el suport del 100% l'informe de gestió presentat per Francesc Dalmau, secretari general de Joventuts Socialistes que avui acaba el seu mandat.

Francesc Dalmau ha agraït la feina feta a "tota la gent que s'ha involucrat amb el projecte de Joventuts durant aquests anys" i ha encoratjat als i les militants de Joventuts Socialistes a "ser la veu dels joves de les illes i trobar solucions a tots els problemes que ens afecten fent una lluita constant per defensar els drets socials que el PP posa en qüestió amb cada nova mesura que pren".

A la inauguració del congrés també ha participat Bel Oliver, secretària d'organització del PSIB-PSOE, qui ha destacat la necessitat que "Joventuts sigui una organització activa i ajudi al partit a caminar en la direcció correcte per aturar les retallades del PP que volen acabar amb tot".

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, també ha intervingut a la inauguració on ha demanat als joves que "es segueixin formant, que fomentin l'esperit crític i que facin possible el gir a l'esquerra que està fent el partit". Cano ha criticat les mesures preses pels governs populars en contra dels i les joves com "la pujada de les taxes universitàries, els retalls a la renda d'emancipació, la reforma laboral o l'eliminació del Consell de la Joventut" i ha assegurat que "hi ha alternatives i aquestes passen per la socialdemocràcia".

Lorenzo Bravo, secretari general d'UGT, ha donat la benvinguda als assistents i els ha animat a rebel•lar-se contra les mesures dels governs populars que "no fan créixer l'economia, augmenten l'atur, fan disminuir el consum i creen més exclusió social".

El 14è Congrés de Joventuts Socialistes de les Illes Balears continuarà aquest capvespre amb l'elecció del nou o nova secretària general i el debat d'esmenes a la ponència marc que definirà les línies estratègiques de l'organització juvenil dels propers quatre anys.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube