Imprimeix
PDF

Juli Dalmau elegit nou secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears

juli dalmau sg jsib 2012Els delegats i delegades del 14è Congrés de Joventuts Socialistes de les Illes Balears han elegit a Juli Dalmau com a nou secretari general de l'organització juvenil amb el suport del 100% dels vots.

Juli Dalmau ha agraït el suport de tots els assistents davant els que s'ha compromès a "treballar durant aquests quatre anys per oferir solucions d'esquerres a la crisi que patim front els atacs del PP als drets socials".

El nou secretari general ha explicat que el seu projecte passa per "enfortir l'organització interna de Joventuts Socialistes incrementant el nombre de militants i d'agrupacions a totes les illes".

Un altre dels fonaments del projecte de Dalmau pels propers quatre anys és "l'aposta ferma per la formació de la militància aconseguint que sigui una militància activa en defensa dels valors socialistes".

Juli Dalmau també ha destacat de "lluitar contra les retallades dels governs populars a l'Estat de Benestar, sobretot les que fan referència a l'educació pública que són els que més afecten als i les joves".

El 14è Congrés de Joventuts Socialistes de les Illes Balears continua amb el debat de les esmenes a la ponència marc i es tancarà demà amb la votació dels òrgans nacionals i la cloenda a càrrec de Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Juan Ramon Ferreira, secretari d'organització de JSE, a més de la intervenció de Juli Dalmau, secretari general de JSIB.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube