Imprimeix
PDF

Lucia Prats: "El PP situa Espanya a la coa d'Europa en drets de les dones"

Lucía Prats El PSIB-PSOE s'adhereix al manifest de la Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius

Eivissa, 27 juliol 2012.- La secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE, Lucia Prats, ha criticat avui la proposta retrògrada del Partit Popular de retornar a un sistema de supòsits en matèria d'interrupció voluntària de l'embaràs, que "situa Espanya a la coa d'Europa en drets de les dones".

"La qüestió principal no és el llevar o no un dels supòsits que permetien interrompre l'embaràs amb l'anterior llei -cosa que és, en qualsevol cas, intolerable- sinó retornar a un sistema de supòsits, que criminalitza a les dones que han de prendre una de les decisions més difícils de la seva vida", ha valorat Prats.

La secretària d'Igualtat considera "pre-constitucional i gairebé medieval" l'intent del PP de "controlar les dones". "Darrera aquesta reforma està l'idea de que les dones no estan capacitades per prendre decisions sobre el seu propi cos i la seva maternitat", ha opinat.

El PSIB-PSOE vol mostrar el seu rebuig més absolut a aquesta proposta de reforma i demanem que es recapaciti, que no portin endavant aquest projecte, que no ens llevin allò que tant ha costat aconseguir, una sistema que descriminalitza, que dóna llibertat i que permet a les dones escollir quan volen ser mares.

Igualment, el PSIB-PSOE s'adhereix al manifest de la Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius, que té per títol "Decidir nos hace libres" i que ha rebut ja el suport de més de 140 associacions de dones de tot el territori espanyol. El PSIB-PSOE, i el PSOE, consideren que defensar els drets de les dones és defensar els drets humans. Per això és imprescindible no donar una passa enrere en els drets sexuals i reproductius de les dones.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube