Imprimeix
PDF

Joventuts Socialistes lamenta el tancament definitiu del Consell de la Joventut

juli dalmau sg jsib 2012Juli Dalmau critica "els intents del Govern del Partit Popular de silenciar la veu dels joves".

Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha lamentat el tancament definitiu del Consell de la Joventut que s'ha materialitzat amb la publicació de la seva extinció al BOIB de dissabte passat.

Juli Dalmau, secretari general de JSIB, ha qualificat de "retallada ideològica i no econòmica" aquesta decisió del Govern Bauzá, ja que "no suposa cap estalvi econòmic significatiu, sinó que implica una minva en la participació dels joves".

Dalmau ha criticat durament "els intents del Govern del Partit Popular de silenciar la veu dels joves de les Illes Balears eliminant els espais de participació existents" i ha denunciat que aquest tancament "només obeeix a les intencions del Govern Bauzá de fer callar qualsevol veu crítica amb les polítiques de retalls que impulsa el PP".

Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha deixat clar, un cop més, la "necessitat de comptar amb un òrgan com el Consell de la Joventut", apostant per la seva continuació i ha defensat la tasca que ha realitzat durant aquests anys.

Juli Dalmau ha demanat al PP que "deixi d'atacar als joves", ja que, a més d'eliminar el Consell de la Joventut, "augmenta les taxes universitàries, redueix les beques, ens exclou del Plan Prepara i augmenta el nombre d'alumnes per aula", entre altres retallades que afecten a aquest col·lectiu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube