Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es suma a la manifestació de diumenge en contra de les retallades injustes del PP

logo okAnima a tots els socialistes i a la ciutadania en general a participar en els actes de protesta de la Cimera Social

Palma, 5 d'octubre 2012.- El PSIB-PSOE participarà en la manifestació de protesta convocada per la Cimera Social a Palma en contra de les retallades dels governs del Partit Popular, i dels Pressuposts Generals de l'Estat per al 2013 que s'estan preparant actualment.

La secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, encapçalarà la delegació socialista, a la qual s'afegiran també diputats, consellers i regidors socialistes, així com molts de militants i simpatitzants socialistes.

Els socialistes mostren així el seu rebuig a les retallades indiscriminades que està fent el Partit Popular als serveis públics, a la sanitat, a l'educació i altres prestacions bàsiques per als ciutadans i ciutadanes. Els Pressuposts Generals de l'Estat 2013, actualment en fase preparatòria, preveuen encara més retalls, que no duran a la recuperació, sinó encara més atur, més crisi i més desigualtat.

Les manifestacions de diumenge es celebraran a tot el país. A Palma, comença a les 12:00 a la Plaça d'Espanya.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube