Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta i condemna el nou cas de violència de gènere a Balears

logo ok Palma, 15 d'octubre.- El PSIB-PSOE lamenta i condemna la mort de Inge Gisela Frefrau von Stein, una dona de nacionalitat alemanya de 66 anys, a Canyamel. La seva mort, ocorreguda en circumstàncies estranyes, i el descobriment del seu cos gairebé dos mesos després de la seva desaparició dins el jardí de ca seva, indica que ens trobam davant un nou cas de violència de gènere, a les Illes Balears.

La mort d'aquesta dona, presumptament a mans de la seva parella, demostra que encara queda molta feina per fer en quant a la lluita contra la violència de gènere.

Els i les socialistes recordem que la Llei Integral contra la Violència de Gènere va significar la posada en marxa d'un camí amb eines i recursos per lluitar contra aquesta xacra de la violència masclista, atorgant per primera vegada drets d'assistència a les dones víctimes de la violència masclista.

Els fets demostren, no obstant, que és cabdal mantenir un alt nivell de compromís de les institucions en la lluita contra la violència de gènere i les desigualtats, amb programes de prevenció, de sensibilització i de suport a les víctimes. Els i les socialistes consideram fonamental que tota la societat s'impliqui envers els valors d'igualtat, desterrant per sempre les conductes violentes i discriminatòries cap a les dones. La crisis no pot justificar que les dones víctimes se sentin soles i no pot minvar la seva confiança en les institucions per reprendre un nou projecte de vida.

El PSIB-PSOE es sumarà a l'acte de repulsa contra la violència de gènere convocat per a avui dilluns, 15 d'octubre, a les 20:15 h a la plaça de les Tortugues, i es solidaritza amb la família de la víctima.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube