Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE celebra la decisió del TC que posa seny i acaba amb la incertesa pel recurs del PP

logo ok Palma, 7 de novembre 2012.- El PSIB-PSOE considera una "molt bona notícia" la decisió del Tribunal Constitucional de declarar constitucional el matrimoni entre persones del mateix sexe. "Aquesta és una decisió que esperam des de fa set anys. Finalment acaba el calvari, la inseguretat i la gran incertesa de milers de famílies", ha declarat Llucia Prats, secretària d'igualtat del PSIB-PSOE.

També la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, va voler celebrar la decisió ahir del TC. "El PP ha intentat impedir que tothom es pugui casar amb qui vulgui", va dir per twitter,"menys mal que el TC ha tirat abaix aquesta retallada de drets i d'igualtat!".

En el mateix sentit es va manifestar la secretària general de la FSM, Sílvia Cano: "7 anys d'incertesa pel recurs del PP. Finalment es fa justícia. És matrimoni". Cano ha destacat que aquesta llei és "herència de Zapatero". De fet, la sentència dóna la raó al Govern del PSOE que en el 2005 va aprovar aquesta llei, pionera en el món.

"Ens hauria agradat que el PP hagués retirat el vergonyós recurs d'inconstitucionalitat, que no era més que un recurs contra la igualtat i els drets de les persones", ha explicat la secretària d'Igualtat del PSIB, Llucia Prats. Ara que "el seny ha passat per damunt dels interessos partidistes", els socialistes esperen "disculpes" del PP per tants d'anys de patiment i inseguretat per a tantes famílies, ha afegit.

Francina Armengol dóna l'enhorabona a Obama

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha felicitat avui matí a Barack Obama pel seu triomf en les eleccions presidencials dels Estats Units. "Els demòcrates han sabut convèncer que cal apostar per mesures d'estímul a l'economia i no pels retalls abusius. Enhorabona Obama!", ha valorat Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube