Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix a Bauzá que doni explicacions per la corrupció del PP

Pilar Costa Pilar Costa: "Bauzá, com a president del PP i del Govern, ha de donar la cara davant les acusacions de corrupció massiva en el seu partit"

Palma, 9 de novembre 2012.- El PSIB-PSOE ha mostrat avui la seva "profunda i greu preocupació" davant totes les notícies judicials que apunten a la pitjor trama de corrupció que mai ha existit en el conjunt de les Illes Balears, i en la que avui ha estat imputat el president del Parlament, Pere Rotger.

Els socialistes estan "profundament preocupats per aquesta greu crisi institucional i política", arran de les investigacions judicials sobre "la trama de corrupció massiva en la que està immers el Govern i el partit que dóna suport al Govern", ha declarat Pilar Costa, portaveu de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE.

Costa ha exigit a JR.Bauzá, president del PP i president del Govern, "que surti a donar la cara" per explicar, per tallar i netejar la presumpta trama de corrupció esta sent investigada per la justícia. "El president del PP ha de sortir a donar la cara, encara que només sigui per transmetre un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i de contundència contra la corrupció que afecta al seu propi partit".

Els ciutadans mereixen que el president del Govern actuï amb absoluta contundència, amb una investigació interna de "què es el que ha passat al Partit Popular mentre ha estat governant en aquestes illes", ha apuntat.

Costa ha recordat que Rotger és, a dia d'avui, la segona autoritat de la comunitat autònoma. "El que ens preocupa més és que allò que semblava que estava en el passat del PP del Sr. Matas, està esquitant de ple a actuals responsables polítics d'institucions importantíssimes com pot ser el Parlament de les Illes, però també altres càrrecs del Govern del sr. Bauzá", ha apuntat.

"Desgraciadament", els esdeveniments demostren que aquell missatge de que la corrupció era cosa d'en Matas i d'abans, no és cert. "L'ombra d'aquesta corrupció s'ha mantingut fins a dia d'avui", ha afegit. Costa ha recordat que "apart de les responsabilitats judicials, existeix una responsabilitat política" i és Bauzá qui ha de fer-li front.

El PSIB-PSOE espera que Bauzá sigui coherent i apliqui el codi ètic que ell mateix es va marcar al seu partit, tal com ha anunciat en moltes ocasions. El propi president del Parlament, Pere Rotger, va dir que havia imputacions i imputacions. En aquest cas, i tractant-se de la segona autoritat de la Comunitat Autònoma, és una imputació molt greu.

Si Bauzá no ho fa, quedarà demostrat que el codi ètic no era més que una operació de maquillatge que va utilitzar per evitar dur en llistes electorals a algunes persones que li resultaven incòmodes

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube