Imprimeix
PDF

Armengol critica que el PP de Balears és incapaç de solucionar els problemes de la ciutadania de les Illes.

Francina i Vicent Torres La secretària general del PSIB-PSOE lamenta el 'trist paper' de Vicent Serra i els diputats eivissencs 'que voten el que els hi diuen i no reivindiquen res'.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha declarat avui a Eivissa que el Partit Popular està demostrant que és incapaç de solucionar els problemes dels ciutadans de les Illes i ha criticat que el president Bauzà baixi el cap una vegada darrera altra davant el president Rajoy fins a consentir que s'hagi aprovat per a 2013 el pitjor pressupost de la historia recent de la democràcia. Armengol es troba en Eivissa per participar en reunions de feina tant amb companys del partit com amb col·lectius que estan patint la crisi i les mesures injustes i antisocials que està aplicant la dreta.

Per la seva banda, el secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha assegurat que el Consell d'Eivissa 'entrarà a la UVI durant el 2013' per la falta d'inversió que patirà per part del Govern balear. 'Damunt les retallades, la falta de consideració i respecte que el Govern té cap a Eivissa, ens trobam que 3 de cada 4 euros d'inversió del 2013 van a finançar les autovies que ens varen fer en Matas i en Palau, aquesta és la herença que tenim del Partit Popular a Eivissa', ha senyalat Torres. Armengol ha afegit que és increíble que el pressupost del Govern creixi mentre el d'Eivissa baixa un 30 per cent i ha considerat que aquesta situació obeeix al 'trist paper que fan el president Vicent Serra i els diputats eivissencs al Parlament balear'. ' Aixequen el dit per votar quan els hi diuen però no reclamen ni reivindiquen res i així li va a Eivissa', ha afegit Armengol.

La màxima responsable socialista a Balears ha manifestat la seva preocupació ja no tan sols per uns dolents pressupostos sinó també per la seva gestió futura. Armengol ha recordat que s'han pujat tots els impostos i taxes, que s'han creat de nous i que ni tan sols es sap encara com es farà la recaptació. 'Ens han venut uns impostos suposadament ecològics o mediambientals i només sabem quina és la quantitat que es vol recaptar però no com funcionaran', ha explicat en referència als nous impostos sobre grans superfícies, vehicles de lloguer i envasos.

El més greu, com han destacat Torres i Armengol, és que estam davant un PP que governa pensant en els bancs i no en les persones. 'És un govern incapaç de fer front a la crisi i a la situació social que tenim i així li estan fent saber tots els sectors que han anat aixecant la seva veu en els darrers dos any: els treballadors, el sector de l'educació, el de la sanitat, ... fins i tot la patronal CAEB ha critica el camí que ha agafat aquest govern', comenta Armengol. 'Això per no parlar de com estan utilitzant la crisi econòmica per fer una contrarreforma ideològica que ens porta a l'època preconstitucional, amb un absolut despreci cap a lo públic', ha afegit Armengol, que ha volgut fer referència expressa als acomiadaments que s'estan produint a IBANAT i l'empresa pública Espais de Natura, encarregada de la gestió i cura dels parcs naturals.

Per acabar, la líder socialista ha fet menció a la promoció turística i si bé ha reconegut que amb el govern progressista tampoc no es aconseguir el traspàs de competències al que aspira Eivissa ha recordat que al manco es signaven convenis per tal de dotar Eivissa de pressupost per fer la seva promoció. 'Ara el que passa és que els ciutadans d'Eivissa amb els seus impostos estan pagant la promoció de totes les illes i, a més, paguen la promoció pròpia que fa Eivissa perquè no es sent ben representada pel Govern de les Illes Balears i tot per la falta de valentia, de lideratge, del PP d'Eivissa', comenta Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube