Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE celebra amb 450 assistents el seu dinar de Nadal

Armengol Torres a EivissaLa Federació Socialista d'Eivissa del PSOE (FSE-PSOE) ha organitzat un dinar per celebrar amb militants i simpatitzants les festes de Nadal.

Unes 450 persones han participat a l'esdeveniment, que ha servit per recaptar fons que es donaran íntegrament a la Plataforma Sociosanitària.

El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha dit als assistents que es sentia orgullós de la resposta que els socialistes han donat a la crida que va fer el partit per recolzar la Plataforma, 'que com tantes persones i col·lectius ha vivit un any difícil', ha senyalat Torres en referència als retalls de les ajudes que està patint aquesta organització social i que fan perillar la seua continuïtat.

Per la seva banda, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, que també ha volgut assistir a l'acte, ha recordat que part de la feina dels socialistes és precisament lluitar per les persones que pateixen dificultats i ha recordat a tots els presents que aquestes seran unes festes difícils per a molta gent. 'Amb el Govern de Rajoy hem retrocedit 30 anys i per això avui us vull dir que és el moment d'aixecarnos amb força i valentia, de dir prou a la falta d'habitatges dignes, a la falta de llocs de feina, a la falta de sanitat pública gratuïta, a la falta d'educació pública, de drets socials', ha enumerat Armengol. A més, la màxima responsable socialista a les Illes ha demant a tots els assistents que defensin amb orgull l'herència socialista i els ha animat a no baixar la guàrdia davant les reformes profundament ideològiques del PP i a anar amb el cap ben alt per ser d'esquerres i socialistes.

A l'acte també s'ha fet un petit homenatge al metge i militant històric Juan Navarro, actualment president de la FSE-PSOE, per la seva jubilació. Navarro ha avisat que es jubila com a profesional però no del partit i ha reclamat que es lluiti per tal que la sanitat no es converteixi en un negoci.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube