Imprimeix
PDF

Tarrés considera una autèntica presa de pèl que el Govern pagui la promoció turística de Palma mentre abandona la d'Eivissa

Xico en comissió "Així no podem continuar. Això ja s'ha convertit en una autèntica presa de pèl a Eivissa". D'aquesta manera s'ha manifestat el portaveu de PSOE, Xico Tarrés, davant l'anunci de la conselleria de Turisme del Govern Balear, que dirigeix Carlos Delgado, d'iniciar la promoció turística de Palma de manera específica i diferenciada "mentre abandona totalment la promoció d'Eivissa".

"Ja hem aguantat massa provocacions i massa humiliacions, ja és hora que el Consell d'Eivissa reaccioni i defensi davant del Govern els interessos de la nostra illa, en comptes de plegar-se a tot el que li diuen".

Tarrés ha anunciat que presentarà iniciatives al Parlament i al pròxim Ple del Consell "exigir un pronunciament immediat del Govern Balear de fer efectiu el traspàs de la competència de promoció turística al Consell" i que "mentre aquesta no es traspassa, que la totalitat dels recursos econòmics que es refereixen a la promoció de la nostra illa es traspassin a la Fundació de Promoció Turística d'Eivissa".

Xico Tarrés ha criticat que "d'ençà de l'arribada de Bauzá i Delgado al Govern Balear, Eivissa ho ha perdut tot, en promoció turística". "Ens han deixat sense finançament, sense capacitat de decisió, i sense vols. I damunt, hem d'aguantar com s'enriuen dels eivissencs i de les eivissenques anunciant gran campanyes de promoció per la ciutat de Palma, com si fos una illa més".

A l'anterior legislatura, els recursos propis d'Eivissa per a promoció turística varen incrementar-se d'un 350%, mentre no es tancava el traspàs de la competència. Això va permetre l'illa iniciar una promoció diferenciada. Un camí que s'ha vist truncat amb la irrupció de Carlos Delgado a la conselleria, que ha deixat a 0 euros la promoció d'Eivissa. Els únics recursos que permeten a la Fundació sobreviure són justament els que arriben gràcies al programa "Slow Breaks", fruit d'un conveni plurianual de 4,4 milions d'euros firmat pels anteriors presidents Xico Tarrés i Francesc Antich i l'anterior secretari d'Estat de Turisme Joan Mesquida, que tendrà una durada fins el 2014.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube