Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Tanquem un any complicat, un any d'estafa del Partit Popular"

foto copa nadal 2012 La secretària general del PSIB-PSOE recorda els greus retrocessos en drets i llibertats i anuncia que els socialistes "els retornarem quan tornem a governar".  El PSIB-PSOE ha celebrat la tradicional copa de Nadal amb els mitjans de comunicació, amb la presència de càrrecs orgànics i institucionals. "Tanquem un any complicat, un any d'estafa del Partit Popular, que va prometre feina per a tothom i recuperació econòmica, i ara ens trobem en plena recessió, en una situació social dramàtica i en un greu retrocés de drets i llibertats" ha declarat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

La socialista ha volgut recordar en la seva intervenció els que pitjor ho estan passant. "No és un any per brindar, perquè hi ha molta gent que ho està passant malament, que no té feina, que es troba en una situació molt complicada", ha dit.

En aquest primer any de govern de Rajoy a Espanya, un any d'estafa, l'atur ha pujat de forma indiscriminada i, a la vegada, el PP no té cap política de promoció ni de foment de l'ocupació.

"Avui tenim menys drets i menys llibertats", ha dit Armengol, recordant "els copagaments i les taxes que cada dia ens imposa o Rajoy o Bauzá". Alguns d'ells són la taxa de 10 euros per a la targeta sanitària, els 20 per a l'avaluació de la dependència, els copagaments sanitaris, les reduccions en beques escolars, la pujada del IVA, l'impost de benzina, etc.

"També tenim menys drets perquè el Govern es dedica a perseguir els que pensen diferent", ha dit Armengol. La persecució del català, com a llengua pròpia de les illes ha estat una de les creuades més significatives del PP a Balears enguany, molt més que la lluita contra l'atur o contra la pobresa.

El PP "està aprofitant la cisi econòmica per fer una contrareforma ideològica", ha afegit Armengol, per desmantellar l'Estat del Benestar, l'educació i la sanitat públiques i els serveis socials.

Oposició dura amb alternatives per tornar a governar

Els socialistes "som conscients de la responsabilitat que tenim i farem una oposició contundent i dura. Farem feina per plantejar alternatives per tornar a governar i per defensar la igualtat i la justícia social", ha explicat Armengol.

La socialista ha afegit que "tots els drets i llibertats que ara ens estan retallant, els retornarem quan tornem a governar"

Armengol ha agraït als mitjans de comunicació la seva feina diària per donar veu a les propostes i alternatives socialistes en els distints àmbits i institucions.

En la copa de Nadal han participat també les secretàries generals de Mallorca, Sílvia Cano, i Palma, Aina Calvo, el portaveu socialista en el Consell de Mallorca, Jaume Garau, el portaveu adjunt en el Parlament, Vicenç Thomàs, la secretària d'Organització del PSIB, Bel Oliver, els senadors Francesc Antich i Antoni Manchado, el diputat Pablo Martín i la secretària general dels Socialistes de Formentera, Margalida Font. També hi han participat Juli Dalmau, secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, i nombrosos regidors, consellers i diputats, així com altres membres de les executives.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube