Imprimeix
PDF

Armengol: Si Balears no compleix, Aguiló ha de donar explicacions

FAS Rescat La secretària general del PSIB-PSOE i portaveu parlamentària, Francina Armengol ha valorat avui l'estirada d'orelles que el ministre Montoro ha fet a Balears pel possible incompliment del pla d'equilibri autonòmic. "La política econòmica d'aquest Govern és un desastre, un fracàs", ha dit Armengol.

"Ja ens temien que aquest pla no el complirien" ha explicat la socialista. De fet, el Grup socialista té registrades més de 50 sol·licituds d'informació sobre aquest tema que estan pendents de resposta, i també es varen demanar compareixences de consellers que no han donat explicacions.

Armengol considera que, si es confirma que Balears no compleix, el vicepresident "Aguiló ha de sortir i explicar perquè han servit els sacrificis que han fet els funcionaris, els professors, les famílies, els sacrificis en sanitat, en educació, en serveis socials, si ni tan sols han aconseguit així complir amb el Sr. Rajoy", ha dit.

"Nosaltres ja varem dir que era un mal pla, ens vàrem oferir a pactar un altre, amb altre tipus de mesures, però el PP no va voler", ha recordat. 

Armengol ha lamentat que, en aquest any 2013 que es presenta tan complicat, els ciutadans de Balears es trobin amb "un govern superat per la situació, incapaç de treure les Illes Balears endavant i que, a més a més, menteix".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube