Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte denuncia que una destinació líder com és Eivissa s'ha quedat sense Oficina d'Informació Turística per la mala gestió del PP

 foto oficina de turisme eivissa PSOE-Pacte vol denunciar que Eivissa s'ha quedat sense Oficina d'Informació Turística, d'ençà que el Consell ha estat desallotjat de s'Alamera. Els informadors turístics s'han traslladat en un racó de la recepció del Consell d'Eivissa, al costat del punt de petició de cites de la ITV, en un espai totalment inapropiat i sense visibilitat per als turistes usuaris.

Que una destinació líder a nivell mundial com és Eivissa s'hagi quedat sense Oficina d'Informació Turística a la ciutat és absolutament imperdonable, i demostra fins a quin punt ha arribat la nefasta gestió del Consell que presideix Vicent Serra.

La incapacitat de Serra de negociar la renovació del contracte de s'Alamera i la nul·la capacitat de reacció posterior, perquè fa temps que sabia que hauria d'abandonar el local, ha provocat l'actual situació. La consellera Carmen Ferrer va assegurar fa més de sis mesos que buscaria una alternativa "céntrica" a s'Alamera, però l'únic moviment que han fet en tots aquests mesos ha estat col•locar una cadira al costat de les cites de la ITV a la recepció de la seu del Consell. Recordem que a part de la reforma de tot el local com a sala d'exposicions i d'informació turística, el Consell va invertir en el seu equipament, utilitzant les últimes tecnologies. Tot aquest equipament ha quedat ara en desús.

A la mala gestió se li suma la falta de recursos per promoció turística, ja que l'executiu de Bauzá i Delgado ha deixat a zero euros la promoció d'Eivissa des del 2011, el que limita totalment la capacitat de reacció de Serra. És per tot això que PSOE-Pacte exigeix al president del Consell que deixi de donar passes endarrere en matèria turística, ja que aquesta és la nostra indústria fonamental i no podem deixar-la abandonada. El conformisme de Vicent Serra respecte a la marginació que aplica Delgado a Eivissa està anul·lant totalment les polítiques de promoció i, ara també, d'atenció als turistes. No obstant, tenint en compte que el PP ens ha deixat sense vols durant els mesos d'hivern, tampoc hi ha gaires turistes que necessitin el servei de l'Oficina Turística. Això sí, de cara al mes de març com a molt tard, el Consell hauria de disposar d'una oficina cèntrica que ofereixi correctament i en les millors condicions el servei d'informació.

A part del tancament de l'oficina física, el Consell tampoc està renovant la contractació de la majoria d'informadors que dotaven de contingut el web oficial de turisme, www.ibiza.travel, deixant-ho tot a la contractació d'una única persona per un import de prop de 60.000 euros l'any. Malgrat aquesta enorme despesa econòmica pel mateniment de la web en una única contractació, la qual no s'ha justificat suficientment, els continguts han baixat molt de qualitat. Per exemple, s'ha ressaltar que la web confon als usuaris, ja que informa de la nova ubicació de l'oficina d'informació turística és a l'avinguda d'Espanya 49, a la seu del Consell, però la pàgina està il·lustrada amb una imatge de l'antiga oficina de s'Alamera, que ja està definitivament tancada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube