Imprimeix
PDF

Una delegació del PSIB-PSOE participarà demà en els Diàlegs del PSOE sobre Europa

logo ok Una delegació del PSIB-PSOE participarà demà a Madrid en els primers diàlegs que organitza el PSOE dins el marc del procés de diàleg intern i amb la ciutadania de cara a presentar propostes per a la futura Conferència Política que tindrà lloc en octubre.

La conferència Política du per títol "Ganarse el futuro". Els diàlegs que s'aniran desenvolupant en els propers mesos són cinc i giren en torn a diferents temes. El primer és sobre Europa, el segon va sobre el Creixement (març), el tercer sobre Fiscalitat (abril), el quart sobre Democràcia (maig) i el quint sobre Benestar (juny).

Aquesta primera sessió és centrarà en Europa. Des de Balears hi assistiran el secretari de Formació del PSIB, Pere Joan Pons, la secretària general del PSIB-PSOE a Binissalem, Pepa Ramis, el secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSI) a Menorca, Miquel Company, el secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa, Vicenç Torres, i el secretari d'Acció Electoral de Joventuts Socialistes d'Espanya, Joan Gaspar Vallori.

La delegació de les illes ha realitzat diverses reunions amb agents econòmics i socials per preparar aquests diàlegs, que es centren en l'Europa social, en les polítiques de creixement i d'ocupació i en la seva estructura institucional.

Aquestes jornades, que compten amb la participació de diversos experts i responsables polítics europeus, poden ser seguides en directe des de Balears a través de la pàgina web http://www.ganarseelfuturo.es/ , des d'on també es pot participar a través de la xarxa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube