Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna el nou cas de violència de gènere a Balears

condemna violència de Gènere El PSIB-PSOE condemna enèrgicament la mort d'una dona a mans de la seva parella, a Palma. Tot sembla indicar que l'homicidi, comés amb arma blanca, i posteriorment confessat pel presumpte autor, és un nou cas de violència masclista. 

Aquest és ja el segon cas de mort per violència de gènere ocorregut a Balears des de l'inici del 2013, un trist rècord en només tres mesos.La mort d'aquesta dona demostra que encara queda molta feina per fer en quant a la lluita contra la violència de gènere, sobre tot en matèria de conscienciació i d'informar a les dones de la importància de denunciar, a la primera agressió. "No podem baixar la guàrdia en les tasques de sensibilització i de suport a les víctimes de violència masclista", ha opinat Llucia Prats, secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE.

Fa poques setmanes, amb ocasió del Dia de la Dona, els i les socialistes varen tornar a reivindicar les necessàries polítiques d'ajuda i de lluita en favor de la igualtat entre homes i dones. El PSIB-PSOE va demanar al Govern que no retalli en polítiques d'igualtat, que no estalviï en matèria de lluita contra la violència de gènere, que costa vides cada any.

El PSIB-PSOE també vol mostrar la seva solidaritat amb els familiars i amics de la víctima. El partit es sumarà als actes de repulsa contra la violència de gènere que es convoquin.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube