Imprimeix
PDF

Armengol exigeix al PP “accions contundents contra l'atur i que abandoni les polítiques d'austeritat que ens estan enfonsant”

130501 foto_1_maig_2013La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha exigit al president del Govern, José Ramón Bauzá, "accions contundents" per fer front la situació "terrible" que es viu a les Illes a nivell laboral amb un total de 169.000 persones aturades.

Armengol ha dit que "els treballadors, les treballadores i les persones que per desgràcia es troben sense feina hem de reivindicar que s'acabin les polítiques d'austeritat i les polítiques de retalls que porta a terme el PP i que ens estan enfonsant".

"A mi m'agradaria poder dir que a les Illes Balears estem en un bona situació, però desgraciadament totes les xifres diuen el contrari", ha lamentat Armengol. "Hem de fer feina per sortir-ne, i això és el que a mi m'agradaria, tenir uns governs que davant d'aquesta situació econòmica complicada tinguessin alguna acció positiva", com per exemple, ha dit, "polítiques actives per poder reinvertir en l'economia productiva, cosa que no s'està fent".

Armengol ha fet aquestes declaracions durant la seva participació en la manifestació del Primer de Maig a Eivissa, on ha estat acompanyada del secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, i altres càrrecs, militants i simpatitzants socialistes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube