Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE dóna suport a les reivindicacions de la comunitat educativa

logo ok Els socialistes consideren que hi ha motius més que suficients per sumar-se a la vaga i a les manifestacions reivindicatives que s'han organitzat demà a tota Espanya

El PSIB-PSOE ha expressat avui el seu suport a les reivindicacions de la comunitat educativa, dels pares i mares, dels mestres i dels alumnes que demà duran a terme tota una sèrie d'accions de protesta contra els retalls en el sector de l'educació i les imposicions de l'anomenada Llei Orgànica de Qualitat de l'Educació (LOMQUE).

Els i les socialistes consideren que hi ha motius més que suficients per a aquesta jornada de protesta que, per primera vegada, abasta totes les etapes educatives, des d'infantil fins a la Universitat. Les decisions preses pel Partit Popular en contra de l'educació pública i la seva aposta per una educació selectiva i segregadora fan necessària la mobilització.

Els retalls en l'educació pública i el projecte de la LOMQUE són part d'un mateix pla ideològic del Partit Popular, una estratègia deliberada per convertir el sistema educatiu en un eina per a la separació i la selecció social. El sistema educatiu, que fins ara ha estat un element integrador i impulsor de la igualtat d'oportunitats, deixarà així de ser-ho per convertir-se en un mecanisme més d'exclusió.

Per això, representants orgànics, institucionals i altres militants i simpatitzants del PSIB-PSOE es sumaran demà, dijous, al diversos actes de protesta i a la manifestació organitzada a Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube