Imprimeix
PDF

Antich afirma a Algaida que “hem de tenir molt clar que no podem tornar al passat que representa el PP”

6El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha afirmat a Algaida que “hem de tenir molt clar que no podem tornar al passat que representa la manera de governar del Partit Popular. No podem tornar al sistema basat en l’especulació, en els guanys ràpits. Un sistema que beneficia a uns pocs i perjudica a la majoria”. Antich va fer aquestas afirmacions a última hora de la nit d’ahir a Algaida, davant uns 500 militants, durant la presentació de la llista del PSIB-PSOE d’ aquest municipi, encapçalada per l’actual batle Francesc Miralles. 

El secretari general del PSIB-PSOE ha assegurat que el sistema econòmic que defensa el Partit Popular és de mirada curta; no és bo ni per la societat actual ni per les generacions futures. “Noltros –ha dit- tenim el deure de deixar als nostres joves un futur amb responsabilitat. Durant aquest quatre anys de legislatura hem posat les bases per a que sigui així”.
 

Antich ha recordat que les importants inversions que s’han fet des del Govern durant aquesta legislatura són els fonaments d’un sistema més igualitari, que cerca més cohesió i més benestar social. En aquerst sentit, ha destacat especialmente els nous centres escolars que s’han fet, així com els centres de salut o el desenvolupament de la Llei de Dependència. Antich ha explicat que quan va arribar al Govern es va trobar que els seus antecessors del Partit Popular no l’havien desenvolupada; els expedientds estaven dins un calaix: “Ara –ha dit- més de 10.000 persones reben ajudes provenents de l’aplicació de la Llei de Dependència”.
 

Antich ha afirmat que cap altre Govern havia invertit mai tant com l’actual en infraestructures de salut, d’Educació o habitatge públic.
 

“Quan vàrem arribar al Govern ens trovàrem una herència molt negativa. Tothom recorda obres com el Palma Arena o el Metro, que, com que es feren malament, han costat el doble.
 

El secretari general ha acabat la seva intervención afirmant que està demostrat que la manera de gestionar del PP no és “precisamente exemplar” i que el PSIB-PSOE és l’únic partit que ha posat seny durant aquest temps de tantes dificultats, i que aquesta comunitat no es mereix tornar al pasat que representa el PP.
 

“Vos deman ajuda –ha dit- per no tornar al passat, per no tornar al model econòmic del PP i per poder seguir modernitzant la nostra economia”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube