Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participa en el Diàleg “Guanyar-se una altra democràcia” del PSOE

ganarse el futuroUna representació del PSIB-PSOE es desplaça demà a Oviedo (Astúries) per participar en el debat "Guanyar-se una altra democràcia" que organitza el PSOE i que comptarà a més amb la intervenció del secretari general, Alfredo Pérez Rubalcada.

La delegació balear està formada per Isabel Oliver, secretària d'Organització del PSIB-PSOE i diputada al Parlament de les Illes Balears; Vicenç Tur, secretari general del PSOE de Menorca i regidor de Maó; i Margalida Font, secretària general de l'Agrupació Socialista de Formentera i diputada al Parlament.

Aquest és el quart dels sis diàlegs organitzats pel PSOE amb militants, simpatitzants i experts de cara a la Conferència Política del proper mes d'octubre. Cada un d'aquests diàlegs han estat precedits per reunions, trobades i assemblees obertes a totes les illes per preparar i debatre les aportacions fetes des de Balears.

En aquesta ocasió el tema de debat és l'aprofundiment democràtic i les reformes institucionals que els socialistes volen presentar a la ciutadania. Conscients de la responsabilitat de donar respostes a les noves demandes ciutadanes de participació i transparència, els socialistes debatran sobre reformes legals i de funcionament tant dintre dels  partits polítics com a les institucions perquè la política pugui recuperar la credibilitat perduda. L'objectiu final no és altre que modernitzar i reformar la nostra democràcia –tant dintre com fora dels partits- perquè sigui més oberta i transparent, i recuperar així la confiança dels ciutadans en la política democràtica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube