Imprimeix
PDF

El PSIB vol fer una campanya electoral per il·lusionar els ciutadans en la consolidació del canvi

8Alberdi: “és important que el PP no ens enganyi. El que proposa no és un canvi, sinó tornar a una manera de fer que ha fet molt de mal a Balears”

La Secretaria d'organització del PSIB-PSOE, Rosamaría Alberdi, ha presentat davant dels mitjans els principals eixos de la campanya electoral del PSIB-PSOE de cara als comicis del proper 22 de maig. Alberdi ha remarcat que l'objectiu és doble: mostrar la feina feta durant aquest últims quatre anys i fer propostes de futur. Austeritat i proximitat seran les dues màximes dels socialistes en una campanya, que potencia la comunicació a través de la xarxa amb una nova pàgina web: www.psib-psoe2011.org.

Respecte a l'estructura, la proposta dels socialistes es dividirà en dues parts. Una de més tradicional, composta per mítings i reunions amb col·lectius concrets, i una altra centrada en la proximitat, que combinarà els tradicionals porta a porta amb l'ús de les xarxes socials i de la web 2.0.

L'objectiu, segons ha declarat el coordinador del programa electoral del PSIB-PSOE, Ernest Ribalaiga, és escoltar i debatre amb la ciutadania les propostes electorals. Els internautes podran participar en el procés a través dels fòrums que es penjaran al nou web de campanya.

“Es tracta d'il·lusionar els ciutadans explicant-los com s'ha de seguir en el procés de canvi endegat aquesta legislatura” ha dit Alberdi qui assegura que es el PSIB-PSOE, i no cap altra força, la que pot assegurar que a Balears se segueixin protegint els drets dels ciutadans i l'Estat del Benestar.

En aquest sentit la Secretaria d'organització ha remarcat que els fets mostren com el que proposa el PP “és un gir de 360º”, és a dir, retornar als excessos i abusos d'anteriors legislatures. Fets com el vot en contra del PP a la Llei d'Igualtat, la passada setmana mostren, segons Alberdi, com el projecte conservador “està clarament marcat pels interessos econòmics de la ultra dreta i que no té en compte les necessitats de la gent”.

La portaveu socialista també ha insistit que cal consolidar el canvi a Balears. “En aquests 4 últims anys- ha dit - s'ha fugit de la ineficàcia de la corrupció, però encara s'ha d'assegurar que el que ha succeït no torni a passar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube