Imprimeix
PDF

Foto de familia de la "llista guanyadora"

10Els candidats al Parlament de les Illes Balears per Mallorca s'han fet la tradicional foto de família abans de la campanya electoral. En aquest context, el secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha dit que els candidats conformen "la llista guanyadora" per als propers comicis del mes de maig.

Antich també s'ha fet ressò de les declaracions efectuades pel PP en relació al fet que alguns jutges i fiscals de les Balears estan a les ordres de l'Executiu central. En aquest sentit Antich ha assegurat que no les "comparteix" i ha remarcat que s'ha de "respectar" la feina de jutges i fiscals. Ha eludit aprofundir sobre aquest tema per no "caure en el debat estèril" que "volen" provocar "alguns" durant la campanya electoral.


Després de fer-se la foto de família amb la resta de candidats del PSIB al Parlament per la circumscripció de Mallorca, Antich ha recordat que "vivim en un Estat de Dret" en què hi ha separació de poders i el judicial "ha de fer la seva feina". Segons ha afegit, la millor manera d'ajudar a que ho faci és "respectant-lo". "Tampoc vull caure en el debat estèril que crec que alguns volen que sigui objectiu d'aquesta campanya", ja que aquest procés electoral ha de tenir com a finalitat explicar als ciutadans les propostes de cadascuna de les formacions polítiques "i no entrar en aquesta disjuntiva ".

Antich ha avançat que la propera campanya electoral de la seva formació serà "més austera" del que és habitual per la qual cosa hi haurà un gran "treball directe i de proximitat" des del partit. En aquest sentit, ha indicat que ell mateix, igual que la presidenta del Consell, Francina Armengol, han visitat molts pobles i que aquesta forma de treballar més "directa" ja l'han traslladat a totes les agrupacions locals, que fan un "bon i molt coordinat "treball.
 
Així mateix, ha apuntat que els candidats del PSIB-PSOE al Parlament han de "continuar treballant pel canvi" que ja s’ha "impulsat" durant l'actual legislatura, amb l'objectiu de "sumar economia i restar atur", al mateix temps que no es dóna "ni un pas enrere" en temes de benestar i es continuen desenvolupant "tots els serveis bàsics que fan que a les Balears tothom pugui viure d'una manera digna".


"JUSTA" VISITA DE ZAPATERO
 
En relació a la visita a les Balears del secretari general i president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, durant la propera campanya electoral, Antich ha considerat que és "just" que acudeixi a les Illes pel fet que "mai en una legislatura el Govern havia invertit tants diners en aquesta Comunitat ".

Així, al marge de totes les inversions derivades dels Pressupostos, el líder de l'Executiu autonòmic ha remarcat també altres èxits aconseguits com el finançament autonòmic, la reforma dels tres aeroports de la comunitat, el gasoducte amb la Península, o la cessió de competències de Cabrera, "un munt de millores per a Balears", segons ha afegit.

Cal recordar que Antich va presentar el passat 4 de març la llista, que va qualificar de "responsable, solvent i guanyadora". Aquesta incorpora a dues "persones noves" com són l'independent i conseller i director de l'empresa Quely, Lluís Maicas-en el lloc número tres-i l'advocada de la Comunitat Autònoma, Lourdes Aguiló- en el quart lloc-.

Antich va assenyalar llavors que la llista està formada per persones que treballen en les matèries que el partit considera prioritàries. Segons ha indicat, el PSIB "va seguir uns criteris i va donar noms i cognoms a les persones que poden dur a terme el millor treball" a la Cambra.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube