Imprimeix
PDF

Teresa Riera participa en la campanya dels Socialistes europeus contra l'evasió fiscal

Teresa Riera No Tax Haven okL'eurodiputada de Balears demana "mesures contundents" en la lluita contra el frau, l'evasió i els paradisos fiscals, que costen a la Unió Europea un bilió d'euros a l'any

L'eurodiputada socialista de Balears, Teresa Riera, s'ha sumat a la campanya del Grup Socialdemòcrata Europeu per demanar mesures contundents en la lluita contra el frau i l'evasió fiscal. La proposta dels socialistes europeus conté 30 mesures específiques per actuar contra el frau, l'evasió i l'elusió fiscal, així com els paradisos fiscals.

Teresa Riera considera que la UE no pot perdre "dos mil euros per ciutadà cada any" degut al frau fiscal, un doblers "molt necessari per desenvolupar tota mena de polítiques d'investigació, d'ocupació i d'inversió que estimulin el creixement i la creació de llocs de feina".  En l'actual escenari d'austeritat extrema i amb unes xifres d'atur desorbitades, són necessàries mesures per estimular la creació de llocs de feina, especialment per als més joves, ha afegit.

L'eurodiputada del Grup Socialdemòcrata S&D Mojca Kleva Kekuš, autora de l'informe del Parlament Europeu sobre l'evasió fiscal ha demanat "accions concretes i no promeses buides" als dirigents de la Unió Europea. Els socialistes han demanat que els governs de la UE estudiïn les mesures proposades el Parlament Europeu i a la Comissió Europea que coordini els acords fiscals entre els estats membres a nivell de la UE.

Igualment, l'informe del Grup S&D demana que s'aixequi el secret bancari i acabar amb les llacunes jurídiques del règim fiscal europeu. També demana establir una definició clara de què és un paradís fiscal i fixar sancions per als bancs que cooperin amb ells.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube