Imprimeix
PDF

Rubalcaba rebut al crit de “president"

13El vicepresident primer del Govern i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha estat rebut al crit de "president" en un acte a Palma de Mallorca per donar suport a les candidatures socialistes al Govern balear i el Consell de Mallorca. Entre forts aplaudiments i una llarga ovació a l'inici de la seva intervenció, Rubalcaba ha destacat la fortalesa del PSOE, basada en "valors senzills", com la defensa de la llibertat i la igualtat.

Durant el seu discurs, el dirigent socialista ha destacat que José Luis Rodríguez Zapatero anunciés que no tornarà a presentar-se a la reelecció "de forma natural, oberta , sense embuts, apel.lant als seus principis i convocant a la democràcia ".

Davant prop de mil assistents, Rubalcaba ha afirmat que Zapatero "ha dit que acabarà la legislatura i com queden reformes per aplicar i molt per fer, a cada un ens ha encomanat una tasca". Pel que fa al PP el Vicepresident ha dit que  "li deixem fer el que ha fet no des de fa setmanes sinó just després dels comicis del 2004, demanar eleccions anticipades. Una cosa que només li interessa al PP, no a Espanya".

"Ara el que ens toca és treballar, com sempre hem fet", ha deixat anar el vicepresident, que ha subratllat que "mai ens han regalat res". "Mentre el PP es preocupa de la feina de Rajoy, de les seves oportunitats i de com arribar a la Moncloa, a nosaltres ens preocupem dels espanyols, de les seves oportunitats i de com afrontar la crisi".

En qualsevol cas, ha precisat que "en política no estem per enderrocar Mariano Rajoy, sinó a la desocupació". De fet, ha asseverat que el treball és la política prioritària del Govern i per això "estem fent tot per vèncer-lo, i és d'això del que hem de parlar en aquestes eleccions".

En realitzar un repàs a la tasca del Govern durant l'actual legislatura, el vicepresident ha justificat que l'Executiu hagi hagut d'adoptar mesures "molt dures" d'austeritat a causa de la pujada dels tipus d'interès "però amb l'objectiu de garantir les inversions en sanitat, educació i el sistema de pensions ". Respecte a les reformes dutes a terme, "algunes molt difícils d'explicar, les hem realitzat sense oblidar mai el que som i sense perdre les nostres senyes d'identitat".

"DESPRÉS 130 ANYS EL PSOE aguanta perquè TENIM CORATGE I ARRELS" Rubalcaba ha fet referència als més de 130 anys d'història del PSOE, que el converteixen en el partit "més antic i modern d’Espanya". En aquest context, ha assenyalat que la formació aguanta perquè "el que tenim, a més de coratge, són arrels profundes i extenses, com els arbres, que aguanten torbs, calor, fred i sigui quina sigui la inclemència". "Com també tenim valors senzills i defensem la llibertat i la igualtat, que són indissolubles".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube