Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participa en el Diàleg "Guanyar-se la igualtat"

ganarse el futuro 1Espanya ha avançat molt en igualtat les darreres dècades, però encara queden reptes importants, més ara que torna a governar la dreta i en el context de la crisi.

Una representació del PSIB-PSOE participarà demà, dissabte, a Sevilla, en el debat "Guanyar-se el futur amb igualtat a Europa" que organitza el PSOE i que comptarà amb la intervenció del secretari general, Alfredo Pérez Rubalcada, i la vicesecretària general, Elena Valenciano.

La delegació balear està formada per Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, Llucia Prats, secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE i Maria Membrive, secretària d'Organització de l'Agrupació de Maó i vocal de l'Executiva del PSIB-PSOE.

Aquest és el quint dels sis diàlegs organitzats pel PSOE amb militants, simpatitzants i experts de cara a la Conferència Política del proper mes d'octubre. Cada un d'aquests diàlegs han estat precedits per reunions, trobades i assemblees obertes a totes les illes per preparar i debatre les aportacions fetes des de Balears.

En aquesta ocasió, el tema de debat és la igualtat. En les darreres dècades s'han produït a Espanya canvis significatius en la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, tant a nivell legislatiu i polític, com en el paper de les dones en la societat. El Partit Socialista ha impulsat i ha fomentat aquests canvis de forma molt activa, ja que considera que la igualtat és un element essencial de la democràcia, la justícia, el benestar social i el creixement econòmic. L'itinerari per a la igualtat del PSOE ha anat des de la posada en marxa de les primeres polítiques d'igualtat i la creació del Institut de la Dona, a l'aprovació de lleis com la integral contra la violència de gènere o la Llei de Salut Sexual i Reproductiva.

Però igual que ha hagut molts avenços, també són moltes les resistències i els reptes pendents, en el context de la crisi actual i particularment ara que torna a governar a Espanya la dreta i ressorgeixen visions socials amb criteris molt tradicionals que dificulten el desenvolupament ple d'una societat basada en principis de respecte, igualtat i democràcia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube