Imprimeix
PDF

Antich creu que Pere Iriondo "no és la persona més adequada" per estar al capdavant de Foment del Turisme

19El president del Govern, Francesc Antich, ha considerat que el president del Foment del Turisme de Mallorca, Pere Iriondo, "no és la persona més adequada" per estar al capdavant d'aquesta entitat, després de les "molt desafortunades" declaracions en què va assegurar que els estrangers, com "els sud-americans i africans no poden vendre l'illa" als turistes.


Després de visitar les instal.lacions de l'Hotel Barceló Pueblo Park de la Platja de Palma, Antich ha assegurat que el president del Foment hauria de ser una persona que "no fes aquest tipus de declaracions", atès que, segons ha subratllat, afecten a una classe treballadora que "s'està esforçant molt i, a més, és la nostra imatge en matèria turística".
D'aquesta manera, ha estimat que les manifestacions d'Iriondo són "realment un desastre" i, per això, ha sostingut que "no és lògic" que faci aquest tipus de declaracions el president d'una organització que "hauria de ser una entitat que donés suport a tota l'activitat turística ".
Per això, ha subratllat que Foment del Turisme de Mallorca hauria de "recapacitar", ja que Iriondo "no és la persona més adequada", ha recalcat, per estar al capdavant d'aquest càrrec.

Hi ha gent que s'està esfrozando moltíssim a la Platja de Palma

El president de l'Executiu balear ha incidit que a la Platja de Palma hi ha gent que s'està "esforçant moltíssim modernitzant els seus hotels i treballant per l'especialització", de manera que, al seu parer, els empresaris d'aquesta zona turística de la capital balear ho estan fent "molt bé".
A més, ha recordat que hi ha una voluntat de la Federació Hotelera, així com dels residents i les institucions de fer una gran reforma de la Platja de Palma per poder oferir un "millor producte".
En aquest sentit, Antich ha recalcat que la Platja de Palma ha de ser de les zones que "funcionen millor de la Comunitat Autònoma, sense perjudici que tots estem bé decidits a fer un projecte que pugui ser exemple no només a nivell de Balears, sinó a nivell de tot Espanya ".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube