Imprimeix
PDF

Una proposta per guanyar el futur de la ciutat i del Mallorca

20Una proposta per guanyar el futur de la ciutat i del Mallorca


1. Una proposta perquè guanyi la ciutat: zona verda i equipaments
2. Una proposta perquè guanyi el RCD Mallorca: l’estadi que vol

3. Una proposta sense requalificacions urbanístiques
4. Una proposta que no costi doblers a l’Ajuntament ni al RCD Mallorca


COM?
La proposta del PSIB-PSOE es concreta bàsicament en permutar drets que té l’Ajuntament a Son Moix per drets que tenen el Mallorca i la resta de propietaris sobre el Lluís Sitjar.


Els terrenys de Son Moix, propietat de l’Ajuntament, són deu vegades més grans que els del Lluís Sitjar, per tant l’operació ha de cercar necessariament l’equilibri entre els drets de cada una de les parts.
 

Els terrenys dels Lluís Sitjar i els de Son Moix tenen la mateixa qualificació urbanística: sistema general d’equipament esportiu. El sòl de Son Moix (igual que el del Lluís Sitjar) permet destinar el 45% del total a altres usos secundaris distints al esportiu (principal), com comercials. Amb una solució que, en tot cas, s’ajustarà al model de ciutat: infraestructures coherents amb la mobilitat i el desenvolupament sostenible de la ciutat.


La proposta és que el benefici que pugui tenir el Mallorca/copropietaris al comptar amb més terrenys i usos a Son Moix, s’ha d’equilibrar amb un benefici per a la ciutat amb la creació d’equipaments esportius públics devora els barris que envolten el Lluís Sitjar pagats per la iniciativa privada.
 

L’operació ha de permetre generar beneficis amb un doble objectiu:

Amb la permuta el Mallorca podrà reformar Son Moix i tenir un estadi a la mida de l’equip i de la seva afició. L’ estadi que vol.
Amb la permuta s’hauran de crear equipaments esportius als terrenys del Lluís Sitjar per a les barriades del Forti, Son Cotoner, Son Dameto i Camp de Serralta.


El PSIB-PSOE fa una proposta de futur, amb la que hi guanyen tots els ciutadans i ciutadanes i també hi guanya el Mallorca. Proposta responsable, que vetlla per l’ interès general:
Una proposta que fa compatible el dret dels ciutadans i ciutadanes dels barris del Fortí, Son Cotoner, Son Dameto i Camp de Serralta a disposar de zones verdes, d’equipaments esportius i amb el legítim dret del Mallorca a tenir el millor camp pel seu equip i la seva afició.

Una proposta que, no sacrifica cap zona verda ni cap zona esportiva, i que s’ajusta als temps de crisi que vivim, que no suposa cap bestreta de doblers ni de propietats públiques.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube