Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE vigilarà la lletra petita d'una proposta que envaeix competències i lleva garanties

Pilar Costa partitPilar Costa: "Ens preocupa molt que, amb l'excusa de la crisi, el PP vulgui retallar garanties ciutadanes, garanties democràtiques i garanties de participació"

El PSIB-PSOE ha expressat avui la seva preocupació perquè el Partit Popular, "amb l'excusa de la crisi, vulgui retallar garanties ciutadanes, garanties democràtiques i garanties de participació". Així ho ha expressat la portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, en una primera valoració del projecte de reforma de l'administració que vol fer el Govern central.

"El que fa aquesta proposta és eliminar vies de control i de participació ciutadana. Mecanismes que compleixen una funció de control a l'acció del Govern i l'administració", ha opinat la portaveu socialista.

Amb prudència, per no conèixer encara en detall com quedarà aquesta proposta, Costa ha assenyalat que "el Govern Rajoy el què fa cada vegada més és ofegar i atacar les administracions autonòmiques, envaint les seves competències". El Govern central no pot decidir sobre nombre parlamentaris autonòmics ni tampoc sobre institucions o mecanismes recollits i regulats per l'Estatut d'Autonomia.

Costa ha assenyalat que "si el govern està tan preocupat amb aprimar l'administració, seria bo que començàs per l'administració central, per exemple eliminant les delegacions del govern de l'estat a cadascuna de les comunitats autònomes". Rajoy comença a retallar per baix i no es fixa en el què està més aprop de l'administració general de l'Estat.

Els socialistes estaran vigilants i analitzaran en detall la proposta, ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube