Imprimeix
PDF

Francina Armengol participa en el Consell Territorial del PSOE a Granada

logo okEl PSIB-PSOE ha contribuït al debat sobre el model territorial amb les idees recollides en el document "Proposta sobre l'articulació federal d'Espanya".

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, participa demà, dissabte 6 de juliol, en la reunió del Consell Territorial del PSOE, que té lloc a Granada.

La reunió, presidida pel Secretari General del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, començarà a les 10´00. Al llarg de la jornada s'analitzarà l'actual situació política d'Espanya i s'abordarà la proposta de model territorial que planteja el PSOE, així com la reforma de les administracions locals, entre altres temes.

El PSIB-PSOE ha contribuït al debat sobre el model territorial d'Espanya amb una sèrie de reflexions i propostes recollides en el document "Proposta sobre l'articulació federal d'Espanya", que els socialistes de les illes van presentar públicament el mes de març. Entre les principals reflexions, els socialistes de Balears proposen un reconeixement clar de la insularitat, la necessitat de reformar el model de finançament i de crear nous instruments de col·laboració entre el Govern central i les comunitats autònomes, per evitar conflictes competencials.

En acabar la reunió del Consell Territorial, Pérez Rubalcaba oferirà una roda de premsa que serà emesa per satèl·lit i també es podrà seguir a través de www.psoe.es y www.psoetv.es.

Aquesta reunió del Consell Territorial s'emmarca dintre del procés de diàleg i debat d'idees que està duent a terme el PSOE, i que s'ha estructurat en torn a set diàlegs sectorials, que compten amb la participació de militants, simpatitzants i experts, amb trobades presencials i també a través de la xarxa. Aquest procés de debat -anomenat "Guanyar-se el futur" - inclou els diàlegs per "Guanyar-se Europa", "Guanyar-se el Creixement", "Guanyar-se el Benestar", "Guanyar-se una altra Fiscalitat", "Guanyar-se una altra Democràcia", "Guanyar-se la Igualtat" i "Guanyar-se el Coneixement".

Tot aquest procés culminarà amb la celebració d'una Conferència Política el proper mes d'octubre.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube