Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia l'asfixia que pateix l'Orquestra Simfònica de Balears per part del PP

logo okEls socialistes es solidaritzen amb els treballadors i faran feina des de l'Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i el Parlament de les Illes Balears per facilitar la viabilitat de la Simfònica.

El PSIB-PSOE ha denunciat el maltractament i l'asfixia que pateix l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears des de fa dos anys, per part de les principals institucions de les Illes Balears, en mans del Partit Popular.

Tant l'Ajuntament de Palma, com el Consell de Mallorca i el Govern estan conduït a la Simfònica a una situació d'asfíxia econòmica, ja que li deuen importants quantitats de diners. I ara, després d'haver arribat a un compromís amb l'anterior responsable de la Conselleria d'Educació, per rebaixar un 7% els sous, les autoritats reclamen una baixada del 20%.

Les Institucions governades pel PP han eliminat ja la Temporada de Ballet de Mallorca i el Festival de Música Clàssica del Castell de Bellver, esdeveniments culturals molt valuosos, lligats a la cultura i d'excel·lència per a un turisme de qualitat. D'aquesta manera, l'Orquestra ha quedat sense un projecte musical i cultural de futur, una situació lamentable per tractar-se d'un dels valors culturals més importants de les Illes Balears.

En aquests moments, l'Orquestra Simfònica no té pressupost, no té temporada d'estiu, no té conveni, no té per pagar nòmines ni té pla de viabilitat i d'estabilitat. El PSIB-PSOE rebutja frontalment les actuacions del PP que, amb la seva manca absoluta de compromís, sembla que vol fer desaparèixer l'Orquestra Simfònica.

Els socialistes valoren molt positivament la feina i els valors culturals de la Simfònica, exigeixen el pagament del deute i un compromís ferm i real de les nostres institucions amb l'Orquestra, perquè pugui tenir un projecte cultural estable i de futur.

Els socialistes de les Illes es solidaritzen i recolzen les accions dels treballadors de la Simfònica.

Per això, treballaran des de l'Ajuntament, el Consell de Mallorca i el Parlament de les Illes Balears per facilitar la viabilitat de la Simfònica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube