Imprimeix
PDF

El Govern i l'executiu central col·laboren per impulsar la R + D + I i millorar la xarxa de comunicació és de la UIB

27L'Executiu central, el Govern i la Universitat de les Illes Balears (UIB) col·laboren en un projecte d'infraestructures científiques que seran objecte de cofinançament pels fons comunitaris FEDER, advocant per allò que fomentin el desenvolupament econòmic de la regió i fomentin productes i serveis de alt valor afegit.

L'objectiu de l'acord consisteix a impulsar l'activitat de R+D+i en l'arxipèlag balear, per a això es persegueix actualitzar i millorar la xarxa de comunicacions de la UIB. Com a exemple, s'impulsarà la creació d'una nova infraestructura d'allotjament web i treball corporatiu.

L'acord, que ha estat publicat aquest dijous al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), estableix una inversió de 4,54 milions d'euros, dels quals el 50% procedeixen dels propis fons FEDER i la resta  és aportat a càrrec als fons de la UIB.

No obstant això, es detalla que el Ministeri de Ciència i Innovació anticiparà les partides FEDER mitjançant dos pagaments. El primer puja a 1,36 milions d'euros (a desplegar ja en 2010) i el segon serà per valor de 909.557 i s'abonarà durant el present any.

Les actuacions hauran de ser justificades davant de la Direcció General de Recerca i Gestió del Pla Nacional de R+D+ i en els diferents períodes de certificació que té establerts, d'acord amb la normativa nacional i comunitària sobre fons FEDER.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube