Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE espera que Bauzá li retregui "a Rajoy a la cara" els incompliments i maltractes amb que ha castigat les Illes Balears

Pilar CostaLa portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha manifestat el desig que el president Bauzá no perdi el temps dilluns a Madrid en la seva conferència al Fòrum Europa i aprofiti la presència del president del Govern Central, Mariano Rajoy, per recordar-li els incompliments dels seus compromisos cap a les Illes Balears. Això, després de no haver-ho fet a Palma durant els darrers dies.

Costa ha reclamat a Bauza que "retregui al president Rajoy a la cara el maltracte i càstig al que ha sotmès als ciutadans de les Illes des que governa, i no acoti el cap com fa habitualment".

Pilar Costa ha recordat que Bauzá té molts de deures pendents amb Rajoy i en aquest sentit ha destacat el greu perjudici que suposa per l'economia de les Illes l'incompliment de les inversions estatutàries, que ja fan fet perdre a les Balears 800 milions d'euros. La portaveu socialista ha criticat que Bauzá deixi de reclamar al Govern Central aquest compromís d'inversió, reconegut al propi Estatut d'Autonomia, i ha dit que "des que governa Rajoy i Bauzá, hem perdut 800 milions d'euros. Dilluns, el president del Govern té una molt bona oportunitat per reclama'ls-hi directament a Rajoy".

Al incompliment de les inversions estatutàries, Pilar Costa ha afegit l'agravi que suposa la poca inversió del Govern Central a les Illes a través dels Pressuposts Generals de l'Estat, i que ens han situat a la coa en aquest 2013 respecte a la resta de CC.AA. "Els ciutadans de les Illes reben 205 euros per habitant en inversió mentre altres zones superen els mil euros, fins a cinc vegades més, un càstig del PP cap a les Illes", ha afirmat Costa. La portaveu socialista ha emplaçat a Bauzá a que aprofiti el seu acte a Madrid amb el president Rajoy per començar a reclamar una millora de cara als propers PGE.

Finalment, la dirigent socialista ha manifestat la voluntat que Bauzá emplaci a Rajoy a donar la cara i explicar el greu escàndol en el que està immers el PP per les afirmacions de l'ex tresorer, sr. Bárcenas, i el presumpte finançament irregular del seu partit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube