Imprimeix
PDF

El Govern de l’Estat aporta 2,6 milions d'euros a Balears, la majoria centrats en mesures per combatre el fracàs escolar

29El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres destinar 2,6 milions d'euros per a diversos programes educatius, la major part es dedicarà a accions per lluitar contra l'abandonament escolar prematur i el fracàs escolar.

    Concretament, el Govern transferirà 1,64 milions d'euros per al desplegament del Pla per a la Reducció del Abandonament Precoç en l'educació, que aspira a elevar els nivells d'èxit escolar en l'ensenyament obligatori i ampliar la permanència en el sistema educatiu dels joves .

    D'altra banda, el Ministeri d'Educació aportarà 779.624 euros al desenvolupament del Pla de Programes de Reforç, Orientació i Suport, amb l'objectiu donar suport als centres docents d'Educació Primària i Secundària que tenen una proporció significativa d'alumnat en situació de desavantatge socioeducativa.

    Segons explica el Govern, la novetat d'aquest any en aquest programa és que per primera vegada, i a causa dels objectius de dèficit que han de complir les comunitats, no s'exigeix el cofinançament per part seva.

    El Ministeri d'Educació ha recordat a les autonomies la conveniència que la seva aportació als programes educatius sigui la màxima possible dins del seu marc pressupostari.

    Finalment, l'Executiu transferirà un total de 223.364 euros per al desenvolupament a Balears del programa 'Llegir és aprendre', que pretén millorar els plans de les biblioteques dels centres educatius i incrementar els nivells de lectura en tots els formats (amb 53.182 euros dedicats l'apartat digital del pla).
 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube