Imprimeix
PDF

Joventuts Socialistes celebra la primera edició de l'Escola d'estiu Gabriel Juan

cartell escola destiu jsib juliol 2013Durant la jornada s'han tractat temes com l'educació pública, la situació econòmica actual, el lideratge i la comunicació política.

Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha organitzat la primera edició de l'Escola d'estiu Gabriel Juan en memòria a l'històric i combatiu militant socialista.

Juli Dalmau, secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, ha explicat que amb aquesta escola d'estiu "pretenem oferir espais on parlar sobre temes que interessen als joves i que són d'actualitat", a més de poder "debatre i compartir idees i experiències amb dirigents del partit que coneixen profundament aquests camps".

Dalmau ha donat les gràcies als nombrosos assistents que han participat en una jornada formativa inaugurada per Silvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, i que ha començat amb una xerrada de Tomeu Llinàs, exconseller d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, sobre "Present i futur de l'educació pública".

A continuació, Irene Llull, expresidenta de Joves Empresaris, i Rosario Sànchez, consellera socialista del Consell de Mallorca, han oferit una conferència sobre "L'actual situació econòmica des d'una perspectiva empresarial i de l'administració" que ha servit per veure la crisi econòmica des de diferents àmbits.

El darrer mòdul que s'ha impartit ha estat a càrrec de Víctor Moratinos, especialista universitari en comunicació 2.0, i Toño Casas, expert en lideratge, que han fet una exposició sobre "Lideratge i comunicació política".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube