Imprimeix
PDF

Pilar Costa: “Esperam una resposta contundent del PP que ha estat condemnat com a responsable civil subsidiari”

Pilar Costa PSIBLa socialista ha recordat que la condemna a l'exconseller del Govern popular entre 2003 i 2007 és "una mostra més d'una etapa de govern del PP on la malversació de fons públics va ser generalitzada"

29/07/13 – La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha valorat avui la sentència de l'Audiència Provincial de Palma sobre el cas Scala esperant "una resposta contundent del Partit Popular" recordant que "ha estat condemnat com a responsable civil subsidiari d'un delicte de malversació de fons públics".

Costa ha insistit en la necessitat d'una reacció del Partit Popular perquè fets com aquests"no tornin a succeir mai més" després de la condemna del PP com a partit i de l'exconseller del Govern popular entre 2003 i 2007 per malversació de fons públics.

La portaveu socialista ha assegurat que aquesta sentència és "una mostra més d'una etapa de govern del PP a les Illes Balears on la malversació de fons públics va ser generalitzada".

Pilar Costa ha recordat que la pena de 16 anys de presó imposada a Cardona "és una de les penes més elevades per un cas de corrupció a Espanya", pel que "esperam que serveixi per marcar un abans i un després en la política a les Illes Balears".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube