Imprimeix
PDF

Armengol: "Ara és el moment de la solidaritat, del suport i del respecte per a tots els afectats i els que lluiten incansablement contra el foc"

Armengol i Thomàs rdp web El PSIB-PSOE ha ofert la seva col·laboració al Govern en tot el que sigui necessari. Armengol considera que, a més de la consellera Riera, hauria de comparèixer en el Parlament el conseller Company per començar a treballar propostes de regeneració de la Serra de Tramuntana.

La portaveu parlamentària socialista i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha expressat "el suport, la solidaritat i el respecte absolut per a totes les persones que s'han vist afectades per l'incendi que va començar el passat divendres a Andratx". S'ha referit la socialista a les persones que han estat desallotjades, les persones que han vist amenaçades les seves cases, els que estan patint el foc.

Armengol ha volgut també agrair "tots els esforços dels treballadors públics, tant de les Illes Balears com de fora, que estan lluitant en una situació molt complicada per fer front al foc, la tasca dels voluntaris, i de totes les persones que hi estan col·laborant".

"Els socialistes sentim una gran tristesa i molta ràbia de veure cremar-se una part de la Serra de Tramuntana, que fa només tres anys varem aconseguir que fos declarada Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, i que és un element clau del nostre paisatge, del nostre medi ambient, del nostre turisme", ha afegit Armengol.

La portaveu socialista no ha volgut entrar a reclamar responsabilitats polítiques en aquest moment. "Ara que encara està cremant el foc, no és el moment de fer més valoracions. És el moment de donar suport als que estan lluitant contra l'incendi, també al Govern. Així ho vaig transmetre personalment al conseller Biel Company des del primer moment. Ens hem posat a disposició del què pugui ser necessari", ha apuntat.

La socialista ha considerat que, més endavant, ja haurà temps d'analitzar el què ha passat i com es pot començar a regenerar la zona. Per això, apart de la compareixença voluntària de la consellera Núria Riera per explicar les tasques d'extinció, els socialistes consideren que seria adequada la compareixença del conseller Biel Company, amb qui s'haurien de començar a mirar propostes i iniciatives per regenerar tota la zona, que és clau per al paisatge, per a la illa i per al futur de Mallorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube