Imprimeix
PDF

Antich demana a Selva que tothom s’impliqui per no tornar al passat que representa el PP

El candidat socialista a la presidència del Govern ha assistit a la presentació de Joana Maria Coll com a candidata a la batlia de Selva.
 

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha destacat la importància de donar la mà i estendre la participació a la gent del poble, durant la presentació de la candidata socialista a la batllia de Selva, Joana Maria Coll. “Hem de governar per a tots sense exclusions”, ha dit. Antich ha demanat la implicació de tothom perquè “hem de tenir molt clar que no podem tornar al passat que representa la manera de governar del Partit Popular. No podem tornar al sistema basat en l’especulació, en els guanys ràpids. Un sistema que beneficia a uns pocs i perjudica a la majoria”.

Antich ha recordat que les importants inversions que s’han fet des del Govern aquesta legislatura són els fonaments d’un sistema més igualitari, que cerca més cohesió i més benestar social. En aquest sentit, ha destacat especialment els nous centres escolars que s’han fet, així com els centres de salut o el desenvolupament de la Llei de Dependència. Antich ha explicat que quan va arribar al Govern es va trobar que els seus antecessors del Partit Popular no l’havien desenvolupada; “Ens vàrem trobar 4 o 5 mil expedients dins un calaix: ara més de 10.000 persones reben ajudes per la Llei de Dependència”.

Antich ha afirmat que cap altre govern havia invertit mai tant com el Govern que ell presideix, en infraestructures de salut, d’Educació o habitatge públic. El secretari general ha afirmat que aquesta legislatura, el Govern ha fet un gran esforç per sortir de la crisi amb l’ajuda de tots, i ha destacat els grans pactes amb empresaris i sindicats. Aquest esforç ja està donant els seus fruïts. “Es cert –ha reconegut- que encara hi ha gent que passa per moltes dificultats, però també és cert que Balears és l'única Comunitat Autònoma que està reduint les xifres d’aturats, mentre les comunitats governades pel PP, com València o Múrcia encara les estan incrementant.

El secretari general ha demanat una reflexió i ha insistit que “no és el mateix” qui governa; “no és el mateix el gran esforç que feim els i les socialistes en temes socials, per millorar encara més l’estat del benestar, si ho comparam en el que varen fer els altres quan governaven: infraestructures mal fetes com el Palma Arena o el Metro, o tots els casos de corrupció que han aparegut darrerament.  “Vos deman ajuda –ha dit- per no tornar al passat, per no tornar al model econòmic del PP i per poder seguir modernitzant la nostra economia”.

Per la seva part, la candidata Joana Maria Coll ha dit que “Selva necessita aire fresc, amb persones que governin amb idees noves, amb un aire no contaminat per aquells que governen des de fa 16 anys mirant només els seus interessos”. Coll ha assegurat que el seu equip està format per gent honesta, compromesa i que farà possible una nova etapa perquè “volem, sabem i tots junts podem”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube