Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera intolerable l'actitud de la Conselleria d'Educació cap als directors dels centres educatius

logo okL'actitud de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats cap als directors dels centres escolars, i en concret amb les mesures contra tres directors de centres de Menorca, és intolerable en un estat democràtic.

Així s'han manifestat representants del PSIB-PSOE després de saber que la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats havia incoat un expedient disciplinari al directors dels tres centres de secundària de Maó els consells escolars dels quals s'havien reafirmat en els seus projectes lingüístics.

A partir d'això, volen fer públic

1 - La seva admiració per la valentia de la comunitat educativa dels centres menorquins que han reiteren la validesa dels projectes lingüístics que van elaborar en el seu moment i no han aprovat les modificacions que volia imposar la Conselleria.

2 - Que lamenta que la Conselleria, per una banda, no cregui i, a més, vulgui eliminar, la participació activa dels Consells Escolars en els projectes pedagògics dels seus centres, mentre que per l'altra banda parla de la importància de l'autonomia dels centres en la lluita contra el fracàs escolar.

3 - Que demana a la consellera Camps que torni endarrere la duríssima sanció que vol imposar als directors dels centres que sí creuen en una escola democràtica en la ha de participar tota la comunitat educativa.

4 – No es pot tolerar tornar a un temps dictatorial les pràctiques del qual pensàvem ja desterrades per sempre.

5 – Anunciar la presentació de diverses iniciatives: 1) perquè els projectes que es vulguin implantar en els centres es facin sense precipitacions i de manera consensuada amb aquells que les han d'aplicar i amb els que es veuen afectats, 2) perquè es tornin endarrere els expedients disciplinaris als equips directius.

6 - Aquesta manera d'actuar no pot provocar més que crispació en els centres i conflictivitat per al proper curs, tot molt lluny del que necessiten les aules per lluitar contra el fracàs escolar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube