Imprimeix
PDF

Rubalcaba trasllada el seu suport a la comunitat educativa de les Illes Balears

seu PSIB VERD La seu del PSIB-PSOE a Palma es vesteix de verd en solidaritat amb els docents, pares i mares, que reivindiquen una educació pública de qualitat. 

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha traslladat un missatge de suport a tota la comunitat educativa de les Illes Balears. El líder socialista ha aprofitat el seu compte a Twitter fer donar el seu suport "a la comunitat educativa de les Illes Balears en defensa d'una educació pública i de qualitat".

Amb aquest missatge, el secretari general del PSOE ha volgut fer arribar el seu suport a la comunitat educativa que aquests dies està en vaga indefinida per les polítiques en contra de l'educació pública del Govern de les Illes Balears.

El PSIB-PSOE ha manifestat en moltes ocasions la seva oposició frontal a la forma com el Partit Popular està imposant el TIL, sense dialogar ni consensuar-lo amb la comunitat educativa, per Decret Llei, i per damunt de les resolucions judicials.

En senyal de solidaritat amb els docents que estan defensant l'educació pública i de qualitat a les Illes, el PSIB-PSOE ha vestit de verd la seva seu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube