Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "El Govern està més aïllat que mai i no té cap intenció de solucionar el conflicte"

Pilar Costa PSIBEl PSIB-PSOE urgeix al diàleg i al consens i lamenta que el Govern hagi rebutjat la mediació de la UIB

El PSIB-PSOE ha lamentat avui que el Govern de les Illes Balears hagi rebutjat l'oferta de la Universitat de les Illes Balears, i del seu rector, Llorenç Huguet, de mediar en el conflicte amb la comunitat educativa, perquè això suposa tancar una porta més al diàleg i al consens.

"Volem mostrar la nostra preocupació perquè, davant una situació d'emergència social i de la comunitat eductiva, ens trobam amb un Govern completament aïllat, sord i totalment bloquejat", ha opinat la portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa.

Tot i les declaracions sobre la seva voluntat negociadora, la realitat és que el Govern ara ja ni tan sols té respecte per la Universitat de les Illes Balears, que és un organisme consultiu dintre del nostre propi Estatut d'Autonomia. El Govern no negocia i no dialoga ni amb els docents, ni amb la UIB, ni amb els pares i mares, als que ara vol intimidar pel gran suport que estan donant a les mobilitzacions.

"Bauzá s'ha quedat completament sol i, el que és més greu, no té la més mínima intenció d'acabar amb aquest conflicte, no vol que acabi la vaga indefinida de docents", ha opinat Costa.

El president Bauzá, enclaustrat en el Consolat, entre quatre parets, "és un president que no pot sortir al carrer ni anar als actes públics perquè rep el rebuig de la majoria ciutadana. Tenim un president que al únic lloc on pot anar és a reunions del seu partit, on troba només a alguns", ha apuntat. Costa ha assenyalat que "ni tan sols dintre del propi PP tothom està d'acord amb les formes que està utilitzant president Bauzá a l'hora de gestionar la crisi amb la comunitat educativa."

Per tot això, el PSIB-PSOE fa una crida més al diàleg i al consens. Urgeix al Govern a retrobar el seny que mai s'hauria d'haver perdut, seure-se a dialogar i, sobre tot, cercar el consens.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube