Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es suma a les manifestacions en defensa de l'educació inclusiva i de qualitat

logo okMilitants, simpatitzants i càrrecs del PSIB-PSOE donaran suport a la lluita de la comunitat educativa "Contra la imposició, defensem l'educació".

Membres del PSIB-PSOE es sumaran a les manifestacions unitàries convocades en defensa d'una educació inclusiva i de qualitat el proper diumenge, 29 de setembre, a les 18:00 a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Militants, simpatitzants i càrrecs del PSIB-PSOE participaran en els actes de suport a la comunitat educativa, en defensa de l'educació i en contra de les retallades i de les imposicions en matèria educativa.

A Palma, hi assistiran Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, i Aina Calvo, secretària general dels Socialistes de Palma. També es desplaçarà a Mallorca Ximo Puig, secretari general dels Socialistes de la Comunitat Valenciana, i el secretari d'Educació de la Federació Socialista de València, Miquel Soler.

El secretari general del PSOE de Menorca, Vicenç Tur, el de la Federació Socialista d'Eivissa, Vicent Torres, i la secretària general de l'Agrupació Insular de Formentera, Margalida Font, es sumaran als actes a les diferents illes.

S'espera la participació massiva de militants i simpatitzants, diputats, consellers, i regidors dels diferents ajuntaments de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube