Imprimeix
PDF

Compromís del PSIB-PSOE amb la transparència i l’honestedat

Avui els candidats i candidates socialistes a les Illes Balears han fet pública la seva declaració de béns com a prova irrefutable del seu compromís amb la transparència i l’honestedat en la gestió pública.
Aquí (veure perfil candidat/candidata) podeu trobar el document del compromís ètic amb la declaració de béns de tots els caps de llista al Govern de les Illes Balears i als Consells Insulars, així com els candidats i candidates a batle o batlessa en municipis de més de 10.000 habitants.
Els socialistes consideram que aquesta declaració ètica és una acció necessària per tornar la confiança dels ciutadans i ciutadanes en la classe política i les institucions en vista de la situació social creada amb els escàndols de corrupció protagonitzats per alguns partits. 
Per cada un dels candidats i candidates, aquest és un compromís personal amb la defensa dels interessos col·lectius de les Illes Balears, sempre i sense cap excepció, per damunt qualsevol altra consideració. Treballar per l’interès general i millorar la ciutat i la vida de les persones són els únics motius per estar en política.
No tenim res que amagar i per això no tenim cap problema en fer pública la declaració de béns.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube