Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE en defensa del Corredor Mediterrani

Cimera Corredor Mediterrani AlacantLa secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, ha participat en la cimera en defensa del Corredor Mediterrani que s'ha celebrat a Alacant amb els socialistes de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Andalusia i Múrcia i que ha comptat amb l'assistència del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Rubalcaba ha defensat aquest projecte durant la reunió celebrada a la Universitat d'Alacant, recordant que "és un projecte que hem defensat els socialistes a Europa, que va tenir un reflex pressupostari i que avui apareix en els plans del Govern com un projecte mutilat".

"El que era un gran projecte de desenvolupament econòmic, d'exportació, de comunicació, logístic, ecològic ... s'ha convertit en un projecte que, any a any, va patint retallades pressupostàries", ha afirmat i, en aquest sentit, ha explicat que els governs socialistes van invertir en el Corredor Mediterrani al voltant de 1.700 milions d'euro a l'any ", mentre que amb el PP aquesta xifra baixa a menys de 1.000 milions d'euros en els dos últims pressupostos.

Per donar-li prioritat i defensar aquest projecte "en què creiem profundament", Rubalcaba ha explicat que el PSOE adoptarà diverses iniciatives en els diferents parlaments autonòmics i en el d'Espanya, alhora que esmenaran els pressupostos generals de l'Estat perquè el Corredor Mediterrani sigui considerat "adequadament".

Una altra de les decisions que han adoptat els socialistes en la reunió que han mantingut ha estat la de "combatre" la decisió del Govern del PP de concloure el projecte a Múrcia, "que és un error estratègic" ja que, segons el parer dels socialistes , el corredor ha d'anar "des d'Algesires a Figueres".

Al costat de Rubalcaba han participat en la reunió la Secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Olivier, Pere Navarro, primer secretari del PSC; Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE; Mario Jiménez , Vicesecretari General PSOE Andalusia; Rafael González, Secretari General del PSRM.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube